• Заведения / Ресторанти
Обява № 3409

Ресторант за продажба в оживен жилищен район, Варна

Продава 260000 €


Характеристика на имота


Обява №: 3409
Тип на оферта: Продава
Вид на имота: Заведения / Ресторанти
Район: Възраждане
Площ: 336 кв.м
Продава: 260000 €

Особености

  • Климатизация
  • С обзавеждане
  • С кухненско оборудване
  • Със складово помещение

Допълнителна информация


Работещ ресторант в многолюден жилищен квартал. Разположен е изцяло на партерен етаж, с витрина към собствена тераса. Завършен и функциониращ от 2010 г. Обектът се състои от просторна търговска зала, мебелирана за 117 седящи места, кухня, изградена съобразно съвременните изисквания, склад с вход за зареждане, сервизни помещения, стая за персонал. Терасата  е с капацитет от 38 места за клиенти.
Ресторантът е оборудван с централна вентилационна система и четири колонни климатика. Кухнята е обзаведена с всички необходими професионални готварски електроуреди – двугнездова фурна, газова фурна, две скари, фритюрник, спагетарник, тестобъркачка, резачка за колбаси, микровълнови фурни, фризер, два хладилника, охладителен плот за пици, осем мивки, аксесоари. Питейният бар разполага с обичайните електроуреди и машина за наливна бира.  Търговската зала е напълно мебелирана, с инсталирани системи за видеонаблюдение, СОТ, както и три телевизионни екрана.
Техническото оборудване в заведението е гаранционно, предимно италианско и немско производство. Към момента обектът функционира като пицария. Продажната цена включва цялостното налично обзавеждане. Предлага се и възможност за покупка на дружеството, което е собственик на обекта. При отделна продажба на недвижимия имот – ресторант с цялостното налично оборудване – сделката е облагаема с ДДС, който се начислява допълнително върху продажната цена.
Обява № 3409


Подобни оферти