• Градски парцели
Обява № 4332

Парцел за търговско и жилищно строителство до Гранд Мол, Варна

Продава 100000 €


Характеристика на имота


Обява №: 4332
Тип на оферта: Продава
Вид на имота: Градски парцели
Район: Техникумите
Площ: 201 кв.м
Продава: 100000 €

Допълнителна информация


Терен за бизнес и жилищно строителство, разположен на тиха улица в съседство с Гранд Мол Варна. Кварталът е уреден с лесен достъп от главните градски булеварди. Площта на имота е 201 кв м, с правилна форма и приблизителни размери 14 м на 14 м, равен терен, с изложения югоизток и северозапад. Попада в зона СМФ – смесена многофункционална устройствена зона, отредена за строителство на сгради за обществено обслужване, търговия, безвредно производство и жилища. Градоустройствените показатели за зоната са – плътност на застрояване до 60 %, Кинт 5, височината на сградата се определя със силуетни проучвания на квартала. Разполага с капацитет за застрояване на 1000 кв м надземна площ, от които партерен търговски етаж до 120 кв м, подземен етаж за гаражи до 200 кв м, свободна дворна площ за паркинг от 80 кв м. Предвидено е свързано строителство със съседните имоти, височината на бъдещата сграда не е ограничена и се съобразява със засенчването на сградите през улицата. Необходимо е изработването на Подробен устройствен план за парцела.
Имотът е подходящ за строителство на производствено помещение за хранителна промишленост, в комбинация с офиси, кантори за юристи и счетоводители, ателиета и малки жилища за отдаване под наем на работещи в Гранд Мол. Разстоянието от броени метри до най-големия работещ търговски център във Варна гарантира лесната и бърза продажба на жилищните площи в сградата. В съседство е разположена Академията на МВР, Районната прокуратура и Окръжната следствена служба. Парцелът попада в географския център на градската част на Варна. Бърз достъп до всяка точка на града.
Парцелът се предлага за продажба. Съществува възможност за обединяване със съседен имот, който се предлага за строителство срещу обезщетение и разполага с по-голям строителен капацитет. Подробна информация при запитване на office@proinvest.bg
Обява № 4332