• Магазини
Обява № 5676

Магазин, Южна промишлена зона, Варна

Наем 1800 €


Характеристика на имота


Обява №: 5676
Тип на оферта: Наем
Вид на имота: Магазини
Район: Южна промишлена зона
Площ: 675 кв.м
Наем: 1800 €

Особености

  • Климатизация
  • Със складово оборудване

Допълнителна информация


Многофункционален търговски обект, разположен до главен пътен възел на автомагистрала Черно море с централната част на Варна. Статутът на търговския обект е Магазин за хранителни стоки с кухня, заемащ площ от 675 кв м.
Партерният етаж е с площ от 546 кв м и е разпределен на: търговка зала с площ от 390 кв м с правилна форма, достъп през самостоятелен централен вход с фотоклетки, зала за приготвяне на топла храна /с монтиран ширм/, зала за подготовка на храна /с ВиК инсталация и смукателна вентилация/, офис, сервизно помещение. Монтирани са: окачен таван с височина от 3,40 м, климатична инсталация тип VRV, приточна и смукателна вентилационна уредба, СОТ, противопожарна, телефонна и компютърна инсталации, предвидени са изводи за монтаж на каси за продажба.
Сутеренният етаж е с площ от 129 кв м и е разпределен на: специализирано помещение за монтаж на хладилни камери, отделни складови помещения за различна продукция, две отделни битови стаи за персонал със санитарни помещения.
Обектът разполага с три отделни входа, товарна рампа, вътрешно стълбище между двата етажа с товарен асансьор /капацитет до 650 кг/. Сградата е реновирана по съвременни стандарти. Разполага със собствен ограден двор, портал с контролиран достъп и видеонаблюдение. Към обекта се ползва паркинг за пет леки автомобила и пространство за достъп на товарни автомобили. Ползва се електрозахранване от собствена подстанция /заплаща се към наемодателя на преференциална цена/.
Имотът е разположен на стратегическо място за всеки бизнес, свързан с морски транспорт, логистика и промишленост – директен излаз на автомагистрала и централни градски булеварди, пряк достъп до товарно пристанище и железопътна гара, в непосредствена близост до Морска администрация и Митница – Варна. В съседство с голям обществен паркинг и спирки на 13 линии редовен градски транспорт.
Месечната наемна цена е € 1800 за търговския обект от 675 кв м. ДДС се начислява допълнително. Обектът е изключително подходящ за: специализиран магазин за риба и морски продукти; супермаркет за подготовка и продажба на хранителни продукти; мострена зала за специализирана техника и оборудване; магазин за мебели и обзавеждане със склад; шоурум за стоки от сегмента на корабоплаването и кораборемонта; представителен офис на компания от морския сектор и логистиката.
Обява № 5676

 


Подобни оферти